Hoe maak je een schermafbeelding op HUAWEI Y6 2019 .

In veel omstandigheden is het zeer nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een HUAWEI Y6 2019. Hetzij je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een prachtige webweergave wilt opnemen. Daarom is het vandaag de dag belangrijk de methode om een screenshot te kunnen maken op je HUAWEI Y6 2019 te beheersen. Geen angst , het is niet moeilijk! We kunnen namelijk verscheidene manieren vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een HUAWEI Y6 2019 en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we zien hoe je een screenshot kunt maken met het HUAWEI Y6 2019-menu. Als laatst zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-huawei-y6-2019

Maak een schermafbeelding met de knoppen van HUAWEI Y6 2019

Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je HUAWEI Y6 2019. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen vast corresponderen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je HUAWEI Y6 2019 klaar is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en het welbekende geluid van de camerasluiter. Als je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein nadeel van deze techniek, je moet relatief handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het HUAWEI Y6 2019 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op HUAWEI Y6 2019. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is echt makkelijk, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de HUAWEI Y6 2019 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties verschijnen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Indien je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je HUAWEI Y6 2019. Maak je echter geen zorgen, het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een simpele methode wilt om een schermafbeelding te maken met je HUAWEI Y6 2019, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je getest, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven besproken alternatieven. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je HUAWEI Y6 2019 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de aan-uitknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is erg interessant als je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je eerder het menu en de knoppen van je HUAWEI Y6 2019 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op HUAWEI Y6 2019

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel terug kunnen vinden op HUAWEI Y6 2019. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, moet je dan wel weten waar deze is. In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die bereikbaar is vanuit de HUAWEI Y6 2019 fotogalerij. Want daar zul je namelijk een map kunnen tegenkomen met alle opnames. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!