Hoe maak je een schermafbeelding op Blackview BV9500 Pro .

In veel omstandigheden is het zeer handig een schermafbeelding te kunnen maken op een Blackview BV9500 Pro. Hetzij je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een opvallende webweergave wilt opnemen. Daarom is het vandaag belangrijk de methode om een screenshot te kunnen maken op je Blackview BV9500 Pro te kennen. Wees niet bang, het is niet lastig! We kunnen immers verschillende methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een Blackview BV9500 Pro en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met het Blackview BV9500 Pro-menu. Uiteindelijk zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-blackview-bv9500-pro

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Blackview BV9500 Pro

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Blackview BV9500 Pro. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, afhankelijk van het model van je telefoon, maar ze zullen vast overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Blackview BV9500 Pro voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Indien je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet nogal handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Blackview BV9500 Pro standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op Blackview BV9500 Pro. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is heel makkelijk, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de Blackview BV9500 Pro blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je Blackview BV9500 Pro. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een eenvoudige manier wenst om een schermafbeelding te maken met je Blackview BV9500 Pro, weet dat er een heleboel applicaties zijn die je de gelegenheid geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je getest, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven besproken mogelijkheden. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Blackview BV9500 Pro te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is heel interessant in het geval dat het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus besluiten of je liever het menu en de knoppen van je Blackview BV9500 Pro gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Blackview BV9500 Pro

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Blackview BV9500 Pro. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. Meestal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is vanuit de Blackview BV9500 Pro fotogalerij. En daar zul je inderdaad een map kunnen tegenkomen met alle opnames. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!