Het openmaken van de Samsung Galaxy S20 FE en het verwijderen van de behuizing kan vaak bijzonder nuttig zijn. Bijvoorbeeld als je een SIM-kaart of een SD-geheugenkaart wilt plaatsen, is het soms noodzakelijk om de backcover te verwijderen en de Samsung Galaxy S20 FE open te maken. Het openmaken van de Samsung Galaxy S20 FE is ook nodig als je de batterij wilt verwijderen of als je de binnenkant van jouw telefoon wilt afstoffen. We zullen eerst zien hoe we de openingsplek kunnen vinden om de behuizing van de Samsung Galaxy S20 FE open te maken. En ten tweede hoe je dan de Samsung Galaxy S20 FE open maakt.

open-en-verwijder-behuizingsamsung-galaxy-s20-fe

Zoek de openingsplek van Samsung Galaxy S20 FE

Als je jouw Samsung Galaxy S20 FE open wilt maken, moet je eerst de openingsplek van de behuizing vinden. Daarvoor raden wij je aan om de gebruiksaanwijzing van jouw Samsung Galaxy S20 FE raad te plegen. Als je niet beschikt over de gebruiksaanwijzing van jouw Samsung Galaxy S20 FE, kun je deze vinden op internet. De techniek waarmee je de backcover kunt verwijderen is meestal door deze te schuiven of los te klikken. We raden je zeer aan om heel voorzichtig te zijn wanneer je deze handeling uitvoert, om jouw Samsung Galaxy S20 FE niet te beschadigen. Zodra je de openingsplek van de behuizing hebt gevonden, kan je eindelijk jouw Samsung Galaxy S20 FE openmaken.

Maak de Samsung Galaxy S20 FE open

Zodra je weet waar de openingsplek is van de Samsung Galaxy S20 FE, kun je beginnen met het openmaken van de achterkant van de behuizing, de backcover. Daarvoor schuif je of maak je de backcover los volgens het model van jouw Samsung Galaxy S20 FE. Als je zover bent, is de helft van de behuizing verwijderd. Hiermee krijg je toegang tot de batterij en mogelijk tot de SIM-kaart van jouw Samsung Galaxy S20 FE. Als je de voorkant van de behuizing van de telefoon wilt verwijderen, is dat ietsje moeilijker. Hiervoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Voorzorgsmaatregelen die je moet nemen wanneer je de Samsung Galaxy S20 FE open maakt

De behuizing van de Samsung Galaxy S20 FE beschermt de kwetsbare elementen in de telefoon. Dus als je besluit de Samsung Galaxy S20 FE open te maken, moet je uiterst voorzichtig zijn met de telefoon. Elementen zoals de batterij, de printplaten of de simkaart zijn inderdaad heel fragiel. Pas op dat er geen stof of vocht in de telefoon komt. Zorg ervoor dat je deze handeling in een “schone” omgeving uitvoert.