Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Xiaomi Mix 3 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Xiaomi Mix 3 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Xiaomi Mix 3 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopxiaomi-mix-3

Forceer de opstart van Xiaomi Mix 3 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Xiaomi Mix 3 het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Xiaomi Mix 3 start op


Zodra je Xiaomi Mix 3 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Xiaomi Mix 3 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de Xiaomi Mix 3 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Xiaomi Mix 3 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Xiaomi Mix 3 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Xiaomi Mix 3 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Xiaomi Mix 3 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Xiaomi Mix 3 blijven gebruiken.