Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Blackview MAX 1 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Blackview MAX 1 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Blackview MAX 1 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopblackview-max-1

Forceer de opstart van Blackview MAX 1 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Blackview MAX 1 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Blackview MAX 1 start op


Als je Blackview MAX 1 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Blackview MAX 1 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de Blackview MAX 1 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Blackview MAX 1 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Blackview MAX 1 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Blackview MAX 1 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Blackview MAX 1 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Blackview MAX 1 blijven gebruiken.