Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Umidigi Z2 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Umidigi Z2 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Umidigi Z2 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopumidigi-z2

Forceer de opstart van Umidigi Z2 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Umidigi Z2 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Umidigi Z2 start op


Zodra je Umidigi Z2 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Umidigi Z2 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de Umidigi Z2 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Umidigi Z2 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Umidigi Z2 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Umidigi Z2 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Umidigi Z2 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Umidigi Z2 blijven gebruiken.