Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Oppo A77 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Oppo A77 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Oppo A77 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopoppo-a77

Forceer de opstart van Oppo A77 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Oppo A77 het niet meer doet, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Oppo A77 start op


Zodra je Oppo A77 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Oppo A77 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de Oppo A77 te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Oppo A77 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Oppo A77 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Oppo A77 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Oppo A77 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Oppo A77 blijven gebruiken.