Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Samsung Galaxy C7 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Samsung Galaxy C7 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Samsung Galaxy C7 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopsamsung-galaxy-c7

Forceer de opstart van Samsung Galaxy C7 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Samsung Galaxy C7 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Samsung Galaxy C7 start op


Zodra je Samsung Galaxy C7 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Samsung Galaxy C7 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de Samsung Galaxy C7 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Samsung Galaxy C7 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Samsung Galaxy C7 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Samsung Galaxy C7 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Samsung Galaxy C7 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Samsung Galaxy C7 blijven gebruiken.