Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Neffos X1 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Neffos X1 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de Neffos X1 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopneffos-x1

Forceer de opstart van Neffos X1 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Neffos X1 kapot is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Neffos X1 start op


Als je Neffos X1 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Neffos X1 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Neffos X1 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Neffos X1 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Neffos X1 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Neffos X1 op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Neffos X1 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Neffos X1 blijven gebruiken.