Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Motorola one defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Motorola one op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Motorola one opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopmotorola-one

Forceer de opstart van Motorola one zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Motorola one kapot is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Motorola one start op


Als je Motorola one weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Motorola one op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Motorola one te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Motorola one uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Motorola one op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Motorola one op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Motorola one op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Motorola one blijven gebruiken.