Het kan gebeuren dat de Power-knop op je HUAWEI P Smart Plus het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw HUAWEI P Smart Plus op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de HUAWEI P Smart Plus opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophuawei-p-smart-plus

Forceer de opstart van HUAWEI P Smart Plus zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je HUAWEI P Smart Plus het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De HUAWEI P Smart Plus start op


Als je HUAWEI P Smart Plus weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de HUAWEI P Smart Plus op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de HUAWEI P Smart Plus te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de HUAWEI P Smart Plus demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de HUAWEI P Smart Plus op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om HUAWEI P Smart Plus op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je HUAWEI P Smart Plus hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw HUAWEI P Smart Plus blijven gebruiken.