Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Blackview BV9600 Pro het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Blackview BV9600 Pro op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Blackview BV9600 Pro opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopblackview-bv9600-pro

Forceer de opstart van Blackview BV9600 Pro zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Blackview BV9600 Pro het niet meer doet, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Blackview BV9600 Pro start op


Als je Blackview BV9600 Pro weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Blackview BV9600 Pro op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Blackview BV9600 Pro te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Blackview BV9600 Pro uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Blackview BV9600 Pro op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Blackview BV9600 Pro op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Blackview BV9600 Pro hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Blackview BV9600 Pro blijven gebruiken.