Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Amazon Fire HD defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Amazon Fire HD op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de Amazon Fire HD opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopAmazon-Fire-HD

Forceer de opstart van Amazon Fire HD zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Amazon Fire HD het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Amazon Fire HD start op


Zodra je Amazon Fire HD weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Amazon Fire HD op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Amazon Fire HD te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Amazon Fire HD uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Amazon Fire HD op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Amazon Fire HD op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Amazon Fire HD hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Amazon Fire HD blijven gebruiken.