Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je HUAWEI MEDIAPAD M3 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Dus, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw HUAWEI MEDIAPAD M3 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een applicatie die de HUAWEI MEDIAPAD M3 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knophuawei-mediapad-m3

Forceer de opstart van HUAWEI MEDIAPAD M3 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je HUAWEI MEDIAPAD M3 defect is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De HUAWEI MEDIAPAD M3 start op


Als je HUAWEI MEDIAPAD M3 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de HUAWEI MEDIAPAD M3 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de HUAWEI MEDIAPAD M3 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de HUAWEI MEDIAPAD M3 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de HUAWEI MEDIAPAD M3 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om HUAWEI MEDIAPAD M3 op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je HUAWEI MEDIAPAD M3 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw HUAWEI MEDIAPAD M3 blijven gebruiken.