Als het standaardtoetsenbord van jouw Samsung Galaxy S21 je niet bevalt, is het mogelijk het toetsenbord te veranderen. Want misschien is het originele toetsenbord van je Samsung Galaxy S21 niet geschikt voor hoe je het zou willen gebruiken. Dus als je een toetsenbord met grotere toetsen, een andere taal of een ander sympathiek thema wilt, dan is het veranderen van het toetsenbord een uitkomst. Ten eerste bekijken we waarom het interessant is om het toetsenbord te veranderen op je Samsung Galaxy S21. En ten tweede hoe je het toetsenbord kunt veranderen. Ten slotte hoe je het toetsenbord moet instellen om er optimaal gebruik van te maken.

Het-toetsenbord-veranderen-samsung-galaxy-s21

Waarom zou je het toetsenbord van Samsung Galaxy S21 willen veranderen

Er zijn goede redenen om het toetsenbord van je Samsung Galaxy S21 te veranderen. Of het nu is om een esthetische reden of een praktische reden, je zult zeker een toetsenbord vinden die bij jou past. Hier een lijst met redenen om het toetsenbord van jouw Samsung Galaxy S21 te veranderen:

  • Als je grotere toetsen wilt voor maximaal comfort.
  • Als je jouw berichten in een andere taal wilt kunnen schrijven
  • Als je het thema en de kleur van het toetsenbord wilt veranderen
  • Als je een grotere keuze aan emoji’s wilt hebben
  • Als je een spraakinvoer wilt hebben
  • Als je een betere woordvoorspelling van jouw uitdrukkingen wilt hebben

In al deze gevallen is het installeren van een nieuw toetsenbord op jouw Samsung Galaxy S21 een goede oplossing.

Hoe verander je het toetsenbord op jouw Samsung Galaxy S21

De toetsenbordverandering op Android is een vrij eenvoudige procedure. Dit gebeurt inderdaad in twee stappen die we hieronder presenteren.

Download een toetsenbord voor de Samsung Galaxy S21

De eerste stap om het toetsenbord van jouw Samsung Galaxy S21 te veranderen, is dat je een toetsenbord moet vinden die voor jou het beste is. Daarvoor moet je naar de PlayStore gaan. Er zijn tien verschillende toetsenborden op de PlayStore. Elk heeft zijn eigen specificiteit. Zodra je weet welk toetsenbord je wilt hebben, moet je Downloaden en Installeren op je Samsung Galaxy S21. Als je dat hebt gedaan, moet je het toetsenbord dat je hebt geïnstalleerd activeren. Als je niet weet welk toetsenbord je moet kiezen, staan hieronder twee toetsenborden die heel efficiënt zijn:

Activeer het nieuwe toetsenbord op jouw Samsung Galaxy S21

Nadat het toetsenbord geïnstalleerd is op jouw Samsung Galaxy S21, moet je het activeren om het te kunnen gebruiken. Daarvoor moet je naar het menu Instellingen van de Samsung Galaxy S21 gaan. En dan naar Taal en Invoer en Standaardtoetsenbord . Je ziet daar alle toetsenborden die op jouw Samsung Galaxy S21 geïnstalleerd zijn. Selecteer het toetsenbord dat je wilt activeren en valideren. En zo is jouw nieuw toetsenbord geactiveerd en kun je hem testen door een bericht op te stellen.

Hoe kan je het toetsenbord van jouw Samsung Galaxy S21 instellen

Het voordeel van toetsenborden is dat je ze kan personaliseren. Inderdaad, je kunt de invoertaal, het toetsenbordthema, de automatische correctie en een heleboel andere dingen configureren. Dus als je het toetsenbord die je op je Samsung Galaxy S21 hebt geïnstalleerd wilt configureren, moet je naar Instellingen / Taal en Invoer gaan. Klik daar op het toetsenbord die je wilt instellen en daar krijg je het voorkeurmenu. Nu kan je de opties kiezen die je wilt activeren.