Het kan gebeuren dat jij je Yu Yunique Plus wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer ellendig als dit gebeurt, omdat de Yu Yunique Plus nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat redelijk vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Yu Yunique Plus-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Teneinde je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet uitvoeren als het scherm van je Yu Yunique Plus niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanyu-yunique-plus

Wat te doen als je Yu Yunique Plus-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Yu Yunique Plus te repareren.

Controleer of je Yu Yunique Plus volledig is geladen

Ja, we weten dat het dom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Yu Yunique Plus goed is geladen. Echt, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Yu Yunique Plus geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Yu Yunique Plus uit

Af en toe moet je een harde reset uitvoeren van je Yu Yunique Plus om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Yu Yunique Plus-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Yu Yunique Plus-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Yu Yunique Plus weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Yu Yunique Plus licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, laat dit zien dat de Yu Yunique Plus gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, wil dit zeggen dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Yu Yunique Plus-scherm

Ingeval je in de vorige fase hebt kunnen affirmeren dat het Yu Yunique Plus-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het Yu Yunique Plus-scherm te verwisselen. Hiervoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Yu Yunique Plus- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige mogelijkheden.

Heeft je Yu Yunique Plus water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat slecht werkt. Ingeval de Yu Yunique Plus in het water is gevallen of als je onlangs in een zeer nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat het geval is, kun je trachten je Yu Yunique Plus ietsje te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm herstellen.

Is de Yu Yunique Plus gevallen?

Als je Yu Yunique Plus kortgeleden gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Yu Yunique Plus de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Yu Yunique Plus alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.