Het kan gebeuren dat jij je XIAOMI Mi max 3 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend ellendig indien dit gebeurt, omdat de XIAOMI Mi max 3 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat tamelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het XIAOMI Mi max 3-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet doen als het scherm van je XIAOMI Mi max 3 niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanxiaomi-mi-max-3

Wat te doen als je XIAOMI Mi max 3-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je XIAOMI Mi max 3 te repareren.

Controleer of je XIAOMI Mi max 3 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het dom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te checken of je XIAOMI Mi max 3 goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je XIAOMI Mi max 3 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van XIAOMI Mi max 3 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je XIAOMI Mi max 3 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het XIAOMI Mi max 3-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het XIAOMI Mi max 3-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je XIAOMI Mi max 3 opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van XIAOMI Mi max 3 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, betekent dit dat de XIAOMI Mi max 3 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het XIAOMI Mi max 3-scherm

Als je in de vorige stap hebt kunnen affirmeren dat het XIAOMI Mi max 3-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas onvermijdelijk om het XIAOMI Mi max 3-scherm te vernieuwen. Daarvoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een XIAOMI Mi max 3- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je XIAOMI Mi max 3 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de reden is van een scherm dat slecht werkt. Als de XIAOMI Mi max 3 in het water is gevallen of als je laatst in een zeer natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je trachten je XIAOMI Mi max 3 lichtjes te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm in orde brengen.

Is de XIAOMI Mi max 3 gevallen?

Als je XIAOMI Mi max 3 onlangs gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Als je XIAOMI Mi max 3 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je XIAOMI Mi max 3 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. In dit geval bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.