Het kan gebeuren dat jij je Wiko View 2 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer ellendig indien dit gebeurt, omdat de Wiko View 2 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat best snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Wiko View 2-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Teneinde je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet uitvoeren als het scherm van je Wiko View 2 niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanWiko-View-2

Wat te doen als je Wiko View 2-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Wiko View 2 te repareren.

Controleer of je Wiko View 2 volledig is geladen

Ja, we weten dat het zot lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Wiko View 2 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Wiko View 2 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Wiko View 2 uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Wiko View 2 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Wiko View 2-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het inderdaad het Wiko View 2-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Wiko View 2 weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Wiko View 2 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, betekent dit dat de Wiko View 2 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Wiko View 2-scherm

Als je in de voorafgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Wiko View 2-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het jammer genoeg noodzakelijk om het Wiko View 2-scherm te verwisselen. Daarvoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Wiko View 2- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige mogelijkheden.

Heeft je Wiko View 2 water-of vochtschade?

Het gebeurt herhaaldelijk dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed functioneert. Als de Wiko View 2 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een behoorlijk vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je trachten je Wiko View 2 wat te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm herstellen.

Is de Wiko View 2 gevallen?

Als je Wiko View 2 kortgeleden gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Als je Wiko View 2 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Wiko View 2 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. In dit geval bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.