Het kan gebeuren dat jij je Neffos N1 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend vervelend indien dit gebeurt, omdat de Neffos N1 onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat tamelijk vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Neffos N1-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vervangen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet doen als het scherm van je Neffos N1 niet meer werkt. En dan bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanneffos-n1

Wat te doen als je Neffos N1-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Neffos N1 te herstellen.

Controleer of je Neffos N1 volledig is geladen

Ja, we weten dat het stom lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Neffos N1 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Neffos N1 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Neffos N1 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je Neffos N1 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Neffos N1-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het werkelijk het Neffos N1-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Neffos N1 opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Neffos N1 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, betekent dit dat de Neffos N1 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, bedoelt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Neffos N1-scherm

Ingeval je in de voorgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Neffos N1-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het helaas nodig om het Neffos N1-scherm te vervangen. Daarvoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Neffos N1- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar mogelijkheden.

Heeft je Neffos N1 water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed functioneert. Ingeval de Neffos N1 in het water is gevallen of als je onlangs in een behoorlijk regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je trachten je Neffos N1 een beetje te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm weer goed maken.

Is de Neffos N1 gevallen?

Als je Neffos N1 kortgeleden gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Neffos N1 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Neffos N1 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. In dit geval raden wij je aan een Factory Reset te realiseren.