Het kan gebeuren dat jij je Honor 8 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk vervelend indien dit gebeurt, omdat de Honor 8 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat vrij snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Honor 8-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet doen als het scherm van je Honor 8 niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhonor-8

Wat te doen als je Honor 8-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Honor 8 te repareren.

Controleer of je Honor 8 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Honor 8 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Honor 8 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Honor 8 uit

Af en toe moet je een harde reset realiseren van je Honor 8 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Honor 8-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het inderdaad het Honor 8-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Om te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Honor 8 nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Honor 8 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, wijst dit aan dat de Honor 8 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, beduidt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Honor 8-scherm

Indien je in de voorgaande fase hebt kunnen confirmeren dat het Honor 8-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het helaas noodzakelijk om het Honor 8-scherm te vervangen. Hiervoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Honor 8- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je Honor 8 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Indien de Honor 8 in het water is gevallen of als je onlangs in een zeer natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je proberen je Honor 8 wat te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm weer goed maken.

Is de Honor 8 gevallen?

Als je Honor 8 kortgeleden gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Honor 8 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Honor 8 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is raden wij je aan een Factory Reset te realiseren.