Het kan gebeuren dat jij je Honor 7A wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst vervelend wanneer dit gebeurt, omdat de Honor 7A onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat redelijk snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Honor 7A-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Honor 7A niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhonor-7a

Wat te doen als je Honor 7A-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Honor 7A te herstellen.

Controleer of je Honor 7A volledig is geladen

Ja, we weten dat het idioot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Honor 7A goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Honor 7A geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Honor 7A uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je Honor 7A om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Honor 7A-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het echt het Honor 7A-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Honor 7A nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Honor 7A licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, wijst dit aan dat de Honor 7A gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, bedoelt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Honor 7A-scherm

Ingeval je in de vorige fase hebt kunnen bevestigen dat het Honor 7A-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas noodzakelijk om het Honor 7A-scherm te vernieuwen. Hiervoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Honor 7A- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je Honor 7A water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de reden is van een scherm dat niet goed werkt. Ingeval de Honor 7A in het water is gevallen of als je kortgeleden in een erg regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je proberen je Honor 7A wat te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm in orde brengen.

Is de Honor 7A gevallen?

Als je Honor 7A laatst gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Honor 7A de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Honor 7A alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. In dit geval adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.