De wifi-verbinding van Xiaomi Mi Mix 2S is vrijwel onvermijdelijk geworden. Het is immers via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Xiaomi Mi Mix 2S wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Xiaomi Mi Mix 2S zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen controleren. Vervolgens zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-Xiaomi-Mi-Mix-2S

De wifi van de Xiaomi Mi Mix 2S valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Xiaomi Mi Mix 2S herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon opmerkt, komt het hoogstwaarschijnlijk doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Xiaomi Mi Mix 2S vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Xiaomi Mi Mix 2S verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Xiaomi Mi Mix 2S valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Xiaomi Mi Mix 2S wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Xiaomi Mi Mix 2S. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Xiaomi Mi Mix 2S

Op bepaalde telefoons zoals de Xiaomi Mi Mix 2S bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Xiaomi Mi Mix 2S’s wifi, dan maakt de Xiaomi Mi Mix 2S weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft alleen maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het fenomeen zal kunnen plaatsvinden. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Xiaomi Mi Mix 2S

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van jouw Xiaomi Mi Mix 2S, komt misschien daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de Xiaomi Mi Mix 2S opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.