De wifi-verbinding van XIAOMI Mi 8 Pro is van essentieel belang. Want het is dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je XIAOMI Mi 8 Pro wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een XIAOMI Mi 8 Pro zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen nagaan. Dan zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-xiaomi-mi-8-pro

De wifi van de XIAOMI Mi 8 Pro valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je XIAOMI Mi 8 Pro herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon waarneemt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw XIAOMI Mi 8 Pro vindt. Daarom gebeurt het af en toe dat de wifi van je XIAOMI Mi 8 Pro verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de XIAOMI Mi 8 Pro valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je XIAOMI Mi 8 Pro wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw XIAOMI Mi 8 Pro. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de XIAOMI Mi 8 Pro

Op bepaalde telefoons zoals de XIAOMI Mi 8 Pro kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de XIAOMI Mi 8 Pro’s wifi, dan maakt de XIAOMI Mi 8 Pro weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft enkel maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de XIAOMI Mi 8 Pro

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van je XIAOMI Mi 8 Pro, komt soms daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de XIAOMI Mi 8 Pro opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.