De wifi-verbinding van Archos Core 55P is van essentieel belang. Want het is via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Archos Core 55P wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Archos Core 55P zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen nagaan. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-archos-core-55p

De wifi van de Archos Core 55P valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Archos Core 55P herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon opmerkt, komt het hoogstwaarschijnlijk doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Archos Core 55P vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Archos Core 55P verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Archos Core 55P valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Archos Core 55P wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan immers voorkomen dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Archos Core 55P. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Archos Core 55P

Op bepaalde telefoons zoals de Archos Core 55P kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Archos Core 55P’s wifi, dan maakt de Archos Core 55P weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Archos Core 55P

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw Archos Core 55P, komt eventueel daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de Archos Core 55P opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.