De wifi-verbinding van CUBOT Dinosaur is van essentieel belang. Want het is dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je CUBOT Dinosaur wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een CUBOT Dinosaur zichzelf ontkoppelt. Als eerste zullen we de locatie-instellingen nagaan. Vervolgens zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-cubot-dinosaur

De wifi van de CUBOT Dinosaur valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je CUBOT Dinosaur nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon waarneemt, komt het vast doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw CUBOT Dinosaur vindt. Daarom gebeurt het af en toe dat de wifi van je CUBOT Dinosaur verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de CUBOT Dinosaur valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je CUBOT Dinosaur wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan immers het geval zijn dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw CUBOT Dinosaur. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te deïnstalleren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de CUBOT Dinosaur

Op bepaalde telefoons zoals de CUBOT Dinosaur bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de CUBOT Dinosaur’s wifi, dan maakt de CUBOT Dinosaur weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft alleen maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de CUBOT Dinosaur

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van je CUBOT Dinosaur, komt soms daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de CUBOT Dinosaur opnieuw te resetten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.