De wifi-verbinding van Caterpillar CAT B25 is van essentieel belang. Het is immers via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je Caterpillar CAT B25 wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Caterpillar CAT B25 zichzelf ontkoppelt. Als eerste zullen we de locatie-instellingen controleren. Ten tweede zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-caterpillar-cat-b25

De wifi van de Caterpillar CAT B25 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Caterpillar CAT B25 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon waarneemt, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Caterpillar CAT B25 vindt. Vandaar dat het weleens gebeurt dat de wifi van je Caterpillar CAT B25 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Caterpillar CAT B25 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Caterpillar CAT B25 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan immers het geval zijn dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Caterpillar CAT B25. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Caterpillar CAT B25

Op bepaalde telefoons zoals de Caterpillar CAT B25 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Caterpillar CAT B25’s wifi, dan maakt de Caterpillar CAT B25 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het probleem zal kunnen gebeuren. Zou je deze optie willen uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Caterpillar CAT B25

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw Caterpillar CAT B25, komt misschien daar het probleem van. Als dat aan de orde is, raden we je aan de Caterpillar CAT B25 opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.