Als het standaardtoetsenbord van jouw Orange Nura je niet bevalt, is het mogelijk het toetsenbord te veranderen. Want misschien is het originele toetsenbord van je Orange Nura niet geschikt voor hoe je het zou willen gebruiken. Dus als je een toetsenbord met grotere toetsen, een andere taal of een ander sympathiek thema wilt, dan is het veranderen van het toetsenbord een uitkomst. Ten eerste bekijken we waarom het interessant is om het toetsenbord te veranderen op je Orange Nura. En ten tweede hoe je het toetsenbord kunt veranderen. Ten slotte hoe je het toetsenbord moet instellen om er optimaal gebruik van te maken.

Het-toetsenbord-veranderen-orange-nura

Waarom zou je het toetsenbord van Orange Nura willen veranderen

Er zijn goede redenen om het toetsenbord van je Orange Nura te veranderen. Of het nu is om een esthetische reden of een praktische reden, je zult zeker een toetsenbord vinden die bij jou past. Hier een lijst met redenen om het toetsenbord van jouw Orange Nura te veranderen:

  • Als je grotere toetsen wilt voor maximaal comfort.
  • Als je jouw berichten in een andere taal wilt kunnen schrijven
  • Als je het thema en de kleur van het toetsenbord wilt veranderen
  • Als je een grotere keuze aan emoji’s wilt hebben
  • Als je een spraakinvoer wilt hebben
  • Als je een betere woordvoorspelling van jouw uitdrukkingen wilt hebben

In al deze gevallen is het installeren van een nieuw toetsenbord op jouw Orange Nura een goede oplossing.

Hoe verander je het toetsenbord op jouw Orange Nura

De toetsenbordverandering op Android is een vrij eenvoudige procedure. Dit gebeurt inderdaad in twee stappen die we hieronder presenteren.

Download een toetsenbord voor de Orange Nura

De eerste stap om het toetsenbord van jouw Orange Nura te veranderen, is dat je een toetsenbord moet vinden die voor jou het beste is. Daarvoor moet je naar de PlayStore gaan. Er zijn tien verschillende toetsenborden op de PlayStore. Elk heeft zijn eigen specificiteit. Zodra je weet welk toetsenbord je wilt hebben, moet je Downloaden en Installeren op je Orange Nura. Als je dat hebt gedaan, moet je het toetsenbord dat je hebt geïnstalleerd activeren. Als je niet weet welk toetsenbord je moet kiezen, staan hieronder twee toetsenborden die heel efficiënt zijn:

Activeer het nieuwe toetsenbord op jouw Orange Nura

Nadat het toetsenbord geïnstalleerd is op jouw Orange Nura, moet je het activeren om het te kunnen gebruiken. Daarvoor moet je naar het menu Instellingen van de Orange Nura gaan. En dan naar Taal en Invoer en Standaardtoetsenbord . Je ziet daar alle toetsenborden die op jouw Orange Nura geïnstalleerd zijn. Selecteer het toetsenbord dat je wilt activeren en valideren. En zo is jouw nieuw toetsenbord geactiveerd en kun je hem testen door een bericht op te stellen.

Hoe kan je het toetsenbord van jouw Orange Nura instellen

Het voordeel van toetsenborden is dat je ze kan personaliseren. Inderdaad, je kunt de invoertaal, het toetsenbordthema, de automatische correctie en een heleboel andere dingen configureren. Dus als je het toetsenbord die je op je Orange Nura hebt geïnstalleerd wilt configureren, moet je naar Instellingen / Taal en Invoer gaan. Klik daar op het toetsenbord die je wilt instellen en daar krijg je het voorkeurmenu. Nu kan je de opties kiezen die je wilt activeren.