De wifi-verbinding van Archos 133 Oxygen is van essentieel belang. Want het is via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Archos 133 Oxygen wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Archos 133 Oxygen zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen nagaan. Ten tweede zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-Archos-133-Oxygen

De wifi van de Archos 133 Oxygen valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Archos 133 Oxygen nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op je telefoon opmerkt, komt het wellicht doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Archos 133 Oxygen vindt. Daarom gebeurt het soms dat de wifi van je Archos 133 Oxygen verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Archos 133 Oxygen valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Archos 133 Oxygen wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan immers gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Archos 133 Oxygen. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Archos 133 Oxygen

Op bepaalde telefoons zoals de Archos 133 Oxygen bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Archos 133 Oxygen’s wifi, dan maakt de Archos 133 Oxygen weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Archos 133 Oxygen

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van je Archos 133 Oxygen, komt eventueel daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de Archos 133 Oxygen opnieuw te resetten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.