Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Crosscall TREKKER-S1 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Crosscall TREKKER-S1 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de Crosscall TREKKER-S1 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopcrosscall-trekker-s1

Forceer de opstart van Crosscall TREKKER-S1 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Crosscall TREKKER-S1 het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Crosscall TREKKER-S1 start op


Als je Crosscall TREKKER-S1 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Crosscall TREKKER-S1 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de Crosscall TREKKER-S1 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Crosscall TREKKER-S1 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Crosscall TREKKER-S1 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Crosscall TREKKER-S1 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Crosscall TREKKER-S1 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Crosscall TREKKER-S1 blijven gebruiken.