De wifi-verbinding van Alcatel OneTouch Pop C7 is vrijwel onmisbaar geworden. Het is immers via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Alcatel OneTouch Pop C7 wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een Alcatel OneTouch Pop C7 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen controleren. Dan zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-alcatel-onetouch-pop-c7

De wifi van de Alcatel OneTouch Pop C7 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Alcatel OneTouch Pop C7 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op jouw telefoon observeert, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Alcatel OneTouch Pop C7 vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Alcatel OneTouch Pop C7 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Alcatel OneTouch Pop C7 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Alcatel OneTouch Pop C7 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Alcatel OneTouch Pop C7. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te deïnstalleren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Alcatel OneTouch Pop C7

Op bepaalde telefoons zoals de Alcatel OneTouch Pop C7 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Alcatel OneTouch Pop C7’s wifi, dan maakt de Alcatel OneTouch Pop C7 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft alleen maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het fenomeen zal kunnen plaatsvinden. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Alcatel OneTouch Pop C7

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van jouw Alcatel OneTouch Pop C7, komt soms daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de Alcatel OneTouch Pop C7 opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.