Het kan zijn dat je de camera op jouw Caterpillar CAT S40 start dat er een foutmelding wordt afgebeeld. En ja als de camera van je Caterpillar CAT S40 niet meer werkt, zou je helaas geen foto’s meer kunnen maken! Om dit probleem op te lossen, hebben we besloten de onderstaande stappen te beschrijven zodat de camera van je Caterpillar CAT S40 weer werkt.

We zullen dus bekijken hoe je moet doen zodra de camera-app op jouw Caterpillar CAT S40 één van de hieronderstaande foutmeldingen laat zien:

  • Camera neemt op
  • Camera-storing
  • Camera-app reageert niet
camera-werkt-niet-meer-caterpillar-cat-s40

Wat te doen als de camera van jouw Caterpillar CAT S40 niet meer werkt?

1- Start je Caterpillar CAT S40 opnieuw op

Het eerste wat je kan doen als de Caterpillar CAT S40-camera niet meer werkt, is het opnieuw opstarten van de telefoon. Ja, soms kan het komen door een eenvoudige storing. Wanneer dit het geval is, volstaat een kleine herstart om het probleem op te lossen. Als het nog steeds niet werkt, moet je naar de volgende stap gaan.

2- Update je apps

Soms werkt de camera-app niet omdat deze niet is geüpdatet. Je zou kunnen updaten door naar Google Play Store-app te gaan en vervolgens naar Mijn games en apps, dan Updaten. Als de applicatie al geüpdatet is of het nog steeds niet doet, ga dan naar de volgende stap.

3- Wis het cachegeheugen van de camera-app van je Caterpillar CAT S40

Ook kan het probleem komen van het cachegeheugen van de camera-app van de Caterpillar CAT S40. Om dit op te lossen, kan het voldoende zijn de cache van de applicatie te wissen. Hiervoor moet je naar het Caterpillar CAT S40-parametermenu/Instellingen gaan. Klik daar op Apps & meldingen en dan op Alle Apps Bekijken of App-info en vervolgens op Camera. En dan Opslag en Cache wissen. Probeer vervolgens de app opnieuw op te starten.

4- Start de Caterpillar CAT S40 opnieuw in veilige modus

Als geen enkel van de voorgaande stappen werkt, wil dit waarschijnlijk betekenen dat een nieuw geïnstalleerde app op jouw Caterpillar CAT S40 in conflict is met de camera-app. Indien je zou willen weten of dit het geval is, moet je de Caterpillar CAT S40 opnieuw opstarten in de veilige modus. Eén keer hergestart in deze modus, open de camera-app. Als het dan wel werkt, wil dat zeggen dat zeker een nieuw geïnstalleerde applicatie de boosdoener is. We raden je daarom aan om de meest recente apps weg te doen en dan te testen of het probleem opgelost is.