Het is af en toe nuttig om de foto’s van de ASUS Zenfone 5 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van ASUS Zenfone 5 al snel vol komen te zitten. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de ASUS Zenfone 5, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Als eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van ASUS Zenfone 5 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-asus-zenfone-5

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van ASUS Zenfone 5

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je ASUS Zenfone 5 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van ASUS Zenfone 5 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw ASUS Zenfone 5, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van ASUS Zenfone 5 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de ASUS Zenfone 5 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de ASUS Zenfone 5. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van ASUS Zenfone 5 op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je ASUS Zenfone 5 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je ASUS Zenfone 5