Het is weleens handig om de foto’s van de ALCATEL 1X te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van ALCATEL 1X snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de ALCATEL 1X, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van ALCATEL 1X kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-ALCATEL-1X

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van ALCATEL 1X

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je ALCATEL 1X en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van ALCATEL 1X begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw ALCATEL 1X, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van ALCATEL 1X naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de ALCATEL 1X zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de ALCATEL 1X. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van ALCATEL 1X op de SD-kaart op te slaan

Indien je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je ALCATEL 1X rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je ALCATEL 1X