Het is misschien nodig om de foto’s van de ZTE Axon M te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van ZTE Axon M snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de ZTE Axon M, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van ZTE Axon M kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-zte-axon-m

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van ZTE Axon M

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je ZTE Axon M en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van ZTE Axon M begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw ZTE Axon M, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van ZTE Axon M naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de ZTE Axon M zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de ZTE Axon M. Eenmaal gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Kies daarna de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van ZTE Axon M op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je ZTE Axon M rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je ZTE Axon M