Het is weleens handig om de foto’s van de XIAOMI Redmi S2 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van XIAOMI Redmi S2 snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de XIAOMI Redmi S2, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van XIAOMI Redmi S2 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-xiaomi-redmi-s2

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van XIAOMI Redmi S2

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je XIAOMI Redmi S2 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van XIAOMI Redmi S2 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw XIAOMI Redmi S2, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van XIAOMI Redmi S2 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de XIAOMI Redmi S2 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de XIAOMI Redmi S2. Eenmaal gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Selecteer dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van XIAOMI Redmi S2 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je XIAOMI Redmi S2 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je XIAOMI Redmi S2