Het is weleens nuttig om de foto’s van de XIAOMI Redmi Note 8T te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral het type bent die dikwijls foto’s maakt, kan het interne geheugen van XIAOMI Redmi Note 8T snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de XIAOMI Redmi Note 8T, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van XIAOMI Redmi Note 8T kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-xiaomi-redmi-note-8t

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van XIAOMI Redmi Note 8T

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je XIAOMI Redmi Note 8T en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van XIAOMI Redmi Note 8T begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw XIAOMI Redmi Note 8T, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van XIAOMI Redmi Note 8T naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de XIAOMI Redmi Note 8T zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de XIAOMI Redmi Note 8T. Dat gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van XIAOMI Redmi Note 8T op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je XIAOMI Redmi Note 8T regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je XIAOMI Redmi Note 8T