Het is misschien nuttig om de foto’s van de Xiaomi Mi 4c te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Xiaomi Mi 4c snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Xiaomi Mi 4c, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Xiaomi Mi 4c kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-xiaomi-mi-4c

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Xiaomi Mi 4c

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Xiaomi Mi 4c en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Xiaomi Mi 4c gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw Xiaomi Mi 4c, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Xiaomi Mi 4c naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Xiaomi Mi 4c kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Xiaomi Mi 4c. Dat gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Xiaomi Mi 4c op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Xiaomi Mi 4c regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Xiaomi Mi 4c