Het is af en toe nuttig om de foto’s van de Xiaomi Mi 10T te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Xiaomi Mi 10T snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Xiaomi Mi 10T, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Xiaomi Mi 10T kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-xiaomi-mi-10t

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Xiaomi Mi 10T

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Xiaomi Mi 10T en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Xiaomi Mi 10T begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Xiaomi Mi 10T, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Xiaomi Mi 10T naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Xiaomi Mi 10T kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Xiaomi Mi 10T. Dat gedaan, moet je het openen en ga je naar AFBEELDINGEN. Selecteer vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Xiaomi Mi 10T op de SD-kaart op te slaan

Indien je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Xiaomi Mi 10T regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Xiaomi Mi 10T