Het is misschien nodig om de foto’s van de Wiko View 2 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite het type bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van Wiko View 2 snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Wiko View 2, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Als eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Wiko View 2 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-Wiko-View-2

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Wiko View 2

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Wiko View 2 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Wiko View 2 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Wiko View 2, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Wiko View 2 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Wiko View 2 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Wiko View 2. Eenmaal gedaan, moet je het openen en ga je naar AFBEELDINGEN. Kies daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Wiko View 2 op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Wiko View 2 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Wiko View 2