Het is misschien handig om de foto’s van de Wiko UPULSE te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Wiko UPULSE snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Wiko UPULSE, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Wiko UPULSE kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-wiko-upulse

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Wiko UPULSE

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Wiko UPULSE en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Wiko UPULSE gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Wiko UPULSE, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Wiko UPULSE naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Wiko UPULSE kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Wiko UPULSE. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Wiko UPULSE op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Wiko UPULSE direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Wiko UPULSE