Het is soms handig om de foto’s van de Wiko Stairway te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt het type bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van Wiko Stairway snel worden gebruikt. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Wiko Stairway, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Wiko Stairway kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-wiko-stairway

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Wiko Stairway

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Wiko Stairway en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Wiko Stairway gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw Wiko Stairway, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Wiko Stairway naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Wiko Stairway zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Wiko Stairway. Eenmaal gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Wiko Stairway op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Wiko Stairway regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Wiko Stairway