Het is soms nodig om de foto’s van de Wiko Cink Slim te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Wiko Cink Slim snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Wiko Cink Slim, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Wiko Cink Slim kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-wiko-cink-slim

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Wiko Cink Slim

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Wiko Cink Slim en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Wiko Cink Slim gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Wiko Cink Slim, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Wiko Cink Slim naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Wiko Cink Slim kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Wiko Cink Slim. Eenmaal gedaan, open je het en ga je naar AFBEELDINGEN. Kies vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Wiko Cink Slim op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Wiko Cink Slim direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Wiko Cink Slim