Echt handig om een videogesprek te kunnen voeren met een HUAWEI P20. Het is inderdaad een perfecte oplossing als je het gezicht van de persoon die je belt wilt zien. Als je iemand belt die zich aan de andere kant van de wereld bevindt, is het altijd leuk om zijn of haar gezicht te zien. Dankzij de frontcamera van de HUAWEI P20 kun je de persoon zien terwijl hij of zij gefilmd wordt tijdens het videogesprek. Dus, als je niet alleen de beller wilt horen, maar ook wilt zien, dan is dit artikel iets voor jou. We hebben 3 apps geselecteerd die het mogelijk maken om een videogesprek te voeren met de HUAWEI P20. Voor elk van hen is het noodzakelijk dat beide mensen dezelfde applicatie op hun telefoon hebben. Ten eerste bekijken we hoe je een videogesprek kunt voeren met de Facebook Messenger-app. Dan hoe je Google Hangout kunt gebruiken om een videogesprek te voeren op HUAWEI P20. En ten slotte hoe je een videogesprek kunt voeren met Skype.

videogesprekken-huawei-p20

Videogesprekken met de HUAWEI P20 via Facebook Messenger

Videogesprekken op Facebook Messenger is heel gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de app te openen en een gesprek te beginnen met de persoon die je wilt bereiken. Zodra je de contactpersoon hebt gevonden, moet je op de kleine Video-icoon klikken . Dan gaat de telefoon van je contactpersoon over en kun je videobellen. Je kunt vervolgens de camera van de HUAWEI P20 wijzigen door op de twee kleine pijltjes in de vorm van een cirkel te klikken.

Videogesprekken met de HUAWEI P20 via Google Hangout

Om de Hangout-app op je HUAWEI P20 te kunnen gebruiken, moet je een Google-account hebben. Als je er geen hebt, kun je er één maken in 5 minuten. Als je dus de Google-account hebt, is de eerste stap het downloaden en installeren van de app die je hier kunt vinden: Google Hangout. Wanneer dit gedaan is, kun je jouw contactpersonenlijst importeren. Als je zover bent, klik je op de knop: Nieuw videogesprek en voer je de naam van de contactpersoon in. Dan op de Video-icoon klikken om het videogesprek te starten op je HUAWEI P20.

Videogesprekken met de HUAWEI P20 via Skype

Net als bij de andere apps heb je een Skype-account nodig om te kunnen videobellen met je HUAWEI P20. Na het aanmaken van je account en het installeren van de app op de HUAWEI P20, moet je de app starten en je aanmelden. Wanneer je dit hebt gedaan, ga dan naar je contactpersonenlijst en selecteer de contactpersoon met wie je wilt videobellen. Klik dan op Videogesprek om het videogesprek te starten op je HUAWEI P20.