Als je een OnePlus 6T gebruikt, is het je misschien opgevallen dat de OnePlus 6T begint te trillen wanneer je het toetsenbord gebruikt. Dus, elke keer dat je op een toets drukt, trilt de telefoon! Voor een aantal mensen zijn toetsenbordtrillingen irritant en kunnen die op je zenuwen werken! Er zijn verschillende manieren om de toetsenbordvibrator op OnePlus 6T uit te schakelen. Want, naar gelang het een Android-versie is of een ander toetsenbord, zal de methode anders zijn. Ten eerste zullen we je laten zien hoe je de vibrator op het toetsenbord kunt verwijderen als je een OnePlus 6T Android 5 of 6 hebt. Vervolgens hoe je de vibrator van het toetsenbord kunt uitschakelen als je Gboard op je OnePlus 6T gebruikt. Ten slotte bekijken we hoe je toetsenbordtrillingen kan verwijderen als je een ander toetsenbord gebruikt.

Verwijder-vibrator-toetsenbordoneplus-6t

De vibrator van het toetsenbord uitschakelen op jouw OnePlus 6T Android 5 of 6

Deze methode is alleen van toepassing op telefoons met Android-versie 5 of 6. Om te weten of jouw OnePlus 6T één van deze is, klik op Instellingen / Info over telefoon / Android-versie. Als je een versie hoger dan 6 hebt, kun je meteen naar de volgende paragraaf gaan. Als je op Android 5 of 6 bent, is het heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is naar het menu Instellingen te gaan op je OnePlus 6T en vervolgens naar Geluid en meldingen. Dan naar Andere geluiden en het vak Trillen bij vingerdruk uitschakelen. Je kunt ook het vakje Touch Back uitschakelen. Dat is het, je hebt geen toetsenbordvibrator meer op je OnePlus 6T.

Verwijder de vibrator van het Gboard-toetsenbord dat geïnstalleerd is op je OnePlus 6T

Als je op je OnePlus 6T het toetsenbord van Google gebruikt , is hier een methode om toetsenbordvibraties te verwijderen. Ga naar het menu Instellingen van je OnePlus 6T en dan naar Geavanceerde Instellingen. Vervolgens naar Taal en invoer en klik op Gboard . Als je daar bent, ga je naar Voorkeuren en hoef je alleen nog maar Trillen op elke toets uit te schakelen. Door deze actie uit te voeren, zal je geen trillingen meer op het toetsenbord van je OnePlus 6T moeten hebben.

Verwijder de vibrator van het toetsenbord op je OnePlus 6T

Als je een ander toetsenbord gebruikt dan het Gboard, geen zorgen , het proces is hetzelfde. Dus ga naar Instellingen / Talen en invoer en klik op het standaardtoetsenbord dat geïnstalleerd is op jouw OnePlus 6T. Normaalgesproken zou je een tab Parameters of Instellingen moeten zien waar je de optie Zoemer van het Toetsenbord of de Return-optie voor het toetsenbord kunt uitschakelen. Als je het niet kan vinden, kan je altijd kijken in de toetsenborddocumentatie die op jouw OnePlus 6T geïnstalleerd is.