Telefoongesprekken opnemen kan vaak heel nuttig zijn. Of je nu een telefoongesprek opnieuw wilt kunnen beluisteren of bewaren, het is altijd handig om telefoongesprekken op te kunnen nemen op je Xiaomi Mi CC9e. De Xiaomi Mi CC9e heeft echter geen ingebouwde gespreksopname, dus je zult een app moeten gebruiken om dit te kunnen doen. In dit artikel bekijken we hoe dat gaat. Ten eerste hoe je telefoongesprekken kunt opnemen op je Xiaomi Mi CC9e met een app. En ten tweede wat de wetgeving is over het opnemen van telefoongesprekken.

telefoongesprekken-opnemenn-Xiaomi-Mi-CC9e

Telefoongesprekken opnemen op je Xiaomi Mi CC9e

Er zijn veel apps die het mogelijk maken om gesprekken op te nemen op je Xiaomi Mi CC9e. Voor deze tutorial gebruiken we de app Call recorder die eenvoudig en efficiënt is. Om te beginnen moet je eerst deze app downloaden en installeren op je Xiaomi Mi CC9e. Zodra dit gedaan is, moet je deze openen en naar de Instellingen rechtsboven in het scherm gaan. Als je daar bent, kun je de opname van gesprekken in- of uitschakelen. Je kunt kiezen of je opname van uitgaande gesprekken of inkomende gesprekken wilt in- of uitschakelen. Je kunt ook telefoonnummers uitsluiten door ze op een witte lijst te zetten. Tot slot kun je een wachtwoord instellen voor toegang tot de app. Zodra je al je instellingen hebt gedaan, worden de telefoongesprekken automatisch opgenomen op je Xiaomi Mi CC9e. Als je de audiobestanden van de gesprekken die op jouw Xiaomi Mi CC9e zijn opgenomen wilt beluisteren, dan moet je ze terugvinden op de locatie die is aangegeven in de instellingen op het tabblad File Location.

Telefoongesprek-opname wetgeving

Als je besluit om je telefoongesprekken met je Xiaomi Mi CC9e op te nemen, is het belangrijk om herinnerd te worden aan de wetgeving. De wet schrijft voor dat de persoon die wordt opgenomen aan het begin van het gesprek op de hoogte wordt gesteld van het feit dat het gesprek wordt opgenomen. Daarnaast moet de persoon akkoord gaan met de opname. Bovendien vormt het opnemen van een persoon zonder zijn of haar medeweten geen bewijs voor een rechtbank. Inderdaad, als de persoon niet wist dat het gesprek werd opgenomen, zal het bewijs automatisch worden afgewezen.