Het is soms nuttig om de foto’s van de Sony Xperia XA1 Ultra te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Sony Xperia XA1 Ultra snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Sony Xperia XA1 Ultra, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Sony Xperia XA1 Ultra kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-sony-xperia-xa1-ultra

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Sony Xperia XA1 Ultra

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Sony Xperia XA1 Ultra gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Sony Xperia XA1 Ultra begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Sony Xperia XA1 Ultra, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Sony Xperia XA1 Ultra naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Sony Xperia XA1 Ultra zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Sony Xperia XA1 Ultra. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Sony Xperia XA1 Ultra op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Sony Xperia XA1 Ultra regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Sony Xperia XA1 Ultra