Het is soms handig om de foto’s van de Sony Xperia XA te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Sony Xperia XA snel worden gebruikt. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Sony Xperia XA, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Sony Xperia XA kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-sony-xperia-xa

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Sony Xperia XA

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Sony Xperia XA gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Sony Xperia XA begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Sony Xperia XA, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Sony Xperia XA naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Sony Xperia XA kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Sony Xperia XA. Eenmaal gedaan, moet je het openen en ga dan naar AFBEELDINGEN. Selecteer dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Sony Xperia XA op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Sony Xperia XA rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Sony Xperia XA