Het is af en toe handig om de foto’s van de Sony Xperia E5 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van Sony Xperia E5 snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Sony Xperia E5, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Sony Xperia E5 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-sony-xperia-e5

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Sony Xperia E5

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Sony Xperia E5 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Sony Xperia E5 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Sony Xperia E5, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Sony Xperia E5 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Sony Xperia E5 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Sony Xperia E5. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Sony Xperia E5 op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Sony Xperia E5 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Sony Xperia E5