Het is soms nuttig om de foto’s van de Sony Xperia C5 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad iemand bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van Sony Xperia C5 snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Sony Xperia C5, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Sony Xperia C5 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-sony-xperia-c5-ultra-dual

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Sony Xperia C5

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Sony Xperia C5 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Sony Xperia C5 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw Sony Xperia C5, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Sony Xperia C5 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Sony Xperia C5 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Sony Xperia C5. Dat gedaan, moet je het openen en ga je naar AFBEELDINGEN. Kies dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Sony Xperia C5 op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Sony Xperia C5 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Sony Xperia C5