Het is af en toe nodig om de foto’s van de Samsung Galaxy Xcover 2 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad iemand bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy Xcover 2 al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy Xcover 2, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Als eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy Xcover 2 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-xcover-2

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy Xcover 2

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy Xcover 2 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy Xcover 2 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw Samsung Galaxy Xcover 2, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy Xcover 2 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy Xcover 2 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Samsung Galaxy Xcover 2. Dat gedaan, moet je het openen en ga dan naar AFBEELDINGEN. Selecteer dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy Xcover 2 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Samsung Galaxy Xcover 2 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy Xcover 2